divendres, 5 de novembre del 2010

Primeres demandes

El Col·lectiu Ronda prepara les primeres demandes en relació amb la sentència del Tribunal d’Estrasburg que considera il·legal alguns aspectes de l’anomenat cànon digital

Ets un dels fabricants, distribuïdors o minoristes de material informàtic i audiovisual que es poden beneficiar d’aquesta sentència?

T’ajudem a fer-ho! (més informació)

El Tribunal d’Estrasburg ha considerat que és “abusiu” i “no conforme a la directiva europea” que es gravi amb el cànon digital el material venut a empreses, administracions públiques i professionals.

Amb aquest precedent, des del Col·lectiu Ronda considerem perfectament viable aconseguir el reintegrament de les quantitats que minoristes, fabricants i distribuïdors
han abonat en concepte de cànon digital per les tipologies de venda abans esmentades.

El Col·lectiu Ronda

El Col·lectiu Ronda és una cooperativa dedicada a l’exercici del Dret des de l’any 1972 i especialitzada a defensar els legítims interessos de la ciutadania. Si estan interessats a rebre l’assessorament del nostre equip d’advocats i advocades sobre aquesta matèria, els preguem que es posin en contacte amb nosaltres mitjançant aquesta adreça de correu electrònic:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada